Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ανακοίνωση σχετικά την είδηση για το Stardoll
Ανακοίνωση σχετικά την είδηση για το Stardoll  thumbnail

Ανακοίνωση σχετικά την είδηση για το Stardoll

Κατά την διάρκεια της Πέμπτης 8 Μαιου 2014, μια λαθεμένη φήμη διαδόθηκε σε μια μερίδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης που αφορούσε την υποτιθέμενη είδηση ότι αρκετοί παιδόφιλοι είχαν προσεγγίσει κορίτσια στο Stardoll. Επρόκειτο όμως για ατυχές ρεπορτάζ σχετικά με το Stardoll. Ο κ. Σφακιανάκης, επικεφαλής του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος στην Ελλάδα , επιβεβαίωσε σήμερα ότι καμία επίσημη καταγραφή δεν αφορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη έρευνα απέδειξε τέτοια φαινόμενα σε άλλα online παιχνίδια που αφορούν το ντύσιμο κουκλών , αλλα ποτέ στο εν λόγω παιχνίδι. Αντίθετα σημείωσε ότι το ζήτημα ασφάλειας είναι προτεραιότητα για το Stardoll.


 


Η είδηση περιείχε πλήθος λαθών σχετικά με το ανέβασμα φωτογραφιών καθώς στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν προσφέρει την συγκεκριμένη λειτουργία. Αντιθέτως, από την Stardoll επισημαίνεται ότι δουλεύουν σε συνεργασία με τις τοπικές και διεθνείς αστυνομικές αρχές προκειμένου να επιβεβαιώσουν την ασφάλεια των χρηστών. “Η ασφάλεια ήταν και είναι πάντα η υψηλότερη προτεραιότητα μας και για αυτό το λόγο το Stardoll είναι από τα πιο ασφαλή και αξιόπιστα παιχνίδια.”

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X