Ανακοίνωσε Προύσαλη, διαλέγει Μαρούλη ή Κουρνέτα

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής Έλληνας πασαδόρος Κώστας Προύσαλης που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από απουσία δύο ετών, αγωνιζόμενος στη Γαλλία με τη φανέλα της Ναρμπόν.

Το συμβόλαιο του Προύσαλη με τους ερυθρόλευκους θα έχει διάρκεια δύο ετών και ο Ναουσαίος θα είναι ο βασικός πασαδόρος του Ολυμπιακού στη νέα προσπάθεια για παραμονή στην κορυφή της Ελλάδας και μια σπουδαία πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τη διοργάνωση εξάλλου ο Προύσαλης έχει πολλές παραστάσεις από τη θητεία του στον Ηρακλή από τη θέση του βασικού πασαδόρου. Το ερώτημα που τίθεται πλέον είναι εάν η απόκτηση του Προύσαλη σημάνει υποστολή σημαίας για τον μεγάλο Βασίλη Κουρνέτα που ηλικιακά είναι στο όριο της ολοκλήρωσης της καριέρας του ή τέλος της συνεργασίας με τον Θάνο Μαρούλη που έδωσε φρεσκάδα στην ομάδα σε πολύ κρίσιμα σημεία της φετινης περιόδου. Το λογικότερο θα ήταν το δίδυμο Προύσαλη – Μαρούλη.

Ο Ολυμπιακός είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθεί περεταίρω. Είναι ζήτημα ημερών ο επαναπατρισμός και του Ανδρέα Φράγκου, ενώ δεν αποκλείεται να ξαναδούμε και τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο Ολυμπιακός πια έχοντας ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες του έχει ρόλο πρωταγωνιστικό στο μεταγραφικό παζάρι σε διεθνές επίπεδο.

Σχετικά άρθρα