Διαμαντίδης: «Τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μιλάει για τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται τον Ολυμπιακό, αλλά τους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Διαμαντίδης στη Greek Basketball Academy:

«Παίζουμε στα ημιτελικά με μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, συνδυάζοντας εμπειρία, ταλέντο και ενθουσιασμό. Επίσης έχει στον πάγκο της έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θέλουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στους τελικούς».

Σε ερώτηση για το αν οι «πράσινοι» σκέφτονται τον Ολυμπιακό, ο Διαμαντίδης τόνισε: «Το μυαλό μας είναι αποκλειστικά στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόμαστε τις πιθανές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, στους τελικούς.  Στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό και θα χρειαστεί συγκέντρωση και προσοχή για να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ που είναι μια πολύ καλά προπονημένη και δουλεμένη ομάδα. Πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο που έχει τη σφραγίδα του προπονητή της.  Θα πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση για να πετύχουμε τρεις νίκες και να πάρουμε το εισιτήριο για τον τελικό».

Για τη διεκδίκηση ενός ακόμη νταμπλ, είπε:«Κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας, δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας παρότι το θέλαμε πολύ και προσπαθήσαμε γι” αυτό. Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη στόχο, αυτόν της κατάκτησης του πρωταθλήματος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο «3D» κλήθηκε να μιλήσει για τον Κώστα Χαραλαμπίδη και το γεγονός ότι στα 38 του παίζει ακόμη σε πολύ καλό επίπεδο:«Ο Κώστας αποτελεί παράδειγμα για όλους μας. Εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο και του αξίζουν συγχαρητήρια γι” αυτό. Δείχνει τον δρόμο και στους υπόλοιπους».

Σχετικά άρθρα