«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε τίτλο»

Την πίστη ότι με τη διατήρηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού και κάποιες προσθήκες, οι Πράσινοι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της νέας σεζόν, εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

«Είναι δύσκολο να υποσχεθείς από τόσο νωρίς πρωτάθλημα. Με το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος έχουν το δικαίωμα να πιστεύουν πως μπορούμε να παλέψουμε με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Αν μείνουμε όλοι εδώ και γίνουν μια δυο προσθήκες φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Είναι νωρίς όμως για να υποσχεθούμε κάτι τέτοιο. Μπορώ μόνο να υποσχεθώ ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα. Είναι στόχος όλων μας. Και φυσικά αν είμαι εδώ και του χρόνου θέλω να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας», είπε ο Κροάτης σχολιάζοντας το σύνθημα που ακούστηκε την Κυριακή το βράδυ στη Λεωφόρο, «πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ».

Όσο για το φινάλε της φετινής σεζόν ο Πράνιτς τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο για να ολοκληρώσουμε καλά τη σεζόν. Ελπίζω ότι θα πιάσουμε την πρώτη θέση και θα πάμε στο Champions League. Αυτός είναι ο στόχος που έχουμε θέσει μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αυτό θέλουμε. Αν τα καταφέρουμε θα μπορούμε να πούμε πως είχαμε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά».

Σχετικά άρθρα