Αρχική / "Θέλω να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό"
"Θέλω να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό"  thumbnail

"Θέλω να συνεργαστώ με τον Παναθηναϊκό"

Η επιστροφή του Ρενέ Χένρικσεν σε γνώριμα εδάφη, ασφαλώς και δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Το Contra.gr τον εντόπισε και μίλησε μαζί του για τον Παναθηναϊκό, τις ομοιότητες με αυτόν της εποχής του και το ενδεχόμενο συνεργασίας. Συνέντευξη στον Δημήτρη Κριτή.


Η επιστροφή του Ρενέ Χένρικσεν σε γνώριμα εδάφη, ασφαλώς και δεν θα περνούσε απαρατήρητη. Αν και δεν είναι η πρώτη από τότε που ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική του θητεία στην ομάδα του "τριφυλλιού". Ωστόσο κάθε φορά την απολαμβάνει το ίδιο.


"Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα η αγάπη του κόσμου και την εισπράττω κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Και το απολαμβάνω κάθε φορά σαν να είναι η πρώτη από τότε που έβγαλα τη φανέλα" ήταν τα πρώτες κουβέντες που βγήκαν από τα σφιγμένα χείλη του, όταν τον συναντήσαμε έξω από τo γήπεδο της Λεωφόρου.


"Γιατί σφιγμένα;" θα ρωτήσετε. Γιατί δεν ήθελε να μιλήσει για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον όχι πριν τοποθετηθεί επισήμως ο Παναθηναϊκός γύρω από το θέμα. Και το έβαλε ως προϋπόθεση για τη σύντομη κουβέντα έξω από το γραφείο της πράσινης διαχείρισης, κάτι που θέλοντας και μη, αποδέχθηκα.


- Πώς σου φάνηκε ο Παναθηναϊκός;


"Ήταν καλό παιχνίδι. Σχετικά κλειστό από δύο ομάδες που δεν ήθελαν να ρισκάρουν στην άμυνα, αλλά προσπάθησαν και οι δύο να φτάσουν στη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις, παρ' ότι βρισκόμαστε σχεδόν στο τέλος της περιόδου. Θα μπορούσαν να είχαν σημειωθεί κι άλλα γκολ, αλλά δεν είναι από εκείνα τα 1-0 που χαρακτηρίζεις φτωχά".


 contra.gr/

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X