Καϊμακόγλου: «Να χτίσουμε βήμα-βήμα την Εθνική»

Η Εθνική ομάδα θα βρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, με τον Κώστα Καϊμακόγλου να δηλώνει πιστός στρατιώτης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, το οποίο όπως χαρακτηριστικά δήλωσε πρέπει να χτιστεί βήμα-βήμα.

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ανακοινώσουν τον προπονητή, αλλά, αν είμαι υγιής κι αυτός με θέλει, πάντα είμαι στρατιώτης της Εθνικής ομάδας και θα είναι μία πραγματικά μεγάλη τιμή να συμμετάσχω σ’ ακόμη μία διοργάνωση» είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA ο 31χρονος φόργουορντ της ρωσικής Ούνιξ Καζάν, Κώστας Καϊμακόγλου και συνέχισε λέγοντας: «Επειδή την τελευταία διετία είχαμε μερικές αποτυχίες, νομίζω πως πρέπει να χτίσουμε την ομάδα βήμα-βήμα και να αρχίσουμε με μικρούς στόχους. Έπειτα βήμα-βήμα να βελτιωθούμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

«Είναι ένα σημαντικό καλοκαίρι, και θα γίνει ένα σπουδαίο τουρνουά στην Ισπανία», είπε αρχικά ο Νίκος Ζήσης και συνέχισε πλέκοντας το εγκώμιο των διοργανωτών: «Έχω μείνει στην Ισπανία και ξέρω ότι είναι πολύ καλοί στο να φιλοξενούν τόσο μεγάλες διοργανώσεις».

Για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Νίκος Ζήσης ήταν λιγομίλητος: «Θα δούμε. Ευελπιστούμε να ‘μαστε έτοιμοι και να κάνουμε μία καλή πορεία».

Η Εθνική ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Αργεντινή, Κροατία, Σενεγάλη, Φιλιππίνες και το Πούερτο Ρίκο στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

 

 

Σχετικά άρθρα