Η καζούρα στη Λίβερπουλ από τη Γιουνάιτεντ (pics)

Δεν λένε να σταματήσουν την καζούρα στους φίλους της Λίβερπουλ εκείνοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το γεγονός ότι τερμάτισαν στην 7η θέση του πρωταθλήματος.

Η Λίβερπουλ στα πλαίσια της παρουσίασης της εμφάνισης για την ερχόμενη σεζόν έδωσε φιλικό αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς στον Άνφιλντ. Έτσι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ δεν άφησαν ούτε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μετά την καζούρα στον Στίβεν Τζέραρντ, όπου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λίγκ, θυμίζουμε είχαν ναυλώσει αεροπλάνο το οποίο έσερνε ένα πανό που έγραφε “Γιουνάιτεντ 20 – Τζέραρντ 0”, αυτή τη φορά ναύλωσαν εκ νέου αεροπλάνο το οποίο έστειλαν πάνω από το Άνφιλντ, όπου έσερνε το μήνυμα “Γκιγκς 13 πρωταθλήματα, Τζέραρντ 0, Μαν. Γιουνάιτεντ 20 φορές πρωταθλήτρια”.

Οι φίλοι της Μάντσεστερ δεν έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί τους οπαδούς της ομάδας του λιμανιού και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια στιγμή απάντηση προς το “Θέατρο των ονείρων” ή αν έστω θα βρουν άλλο τρόπο οι φίλοι της Λίβερπουλ. Αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακός και σίγουρα όμορφος τρόπος καζούρας!

Σχετικά άρθρα