Απέσυρε το ενδιαφέρον του ο Μονεμβασιώτης

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε πως ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης απέσυρε το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Μετά από την ακύρωση της προγραμματισμένης για χθες συνάντησης μεταξύ των δύο πλευρών, οι άνθρωποι του Απόλλωνα περίμεναν τον ορισμό νέας συνάντησης αλλά αντ’ αυτού ο κ. Μονεμβασιώτης μέσω επιστολής γνωστοποίησε την απόσυρση του ενδιαφέροντός του.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Απόλλωνα:
Από το Δ.Σ. του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» ανακοινώνονται τα εξής:
Σήμερα η εταιρεία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ», δια του νομίμου εκπροσώπου της κ. Π. Μονεμβασιώτη γνωστοποίησε στον σύλλογο μας την από 14-05-2014 επιστολή της, για την «απόσυρση ενδιαφέροντος της» όσον αφορά την απόκτηση του 90% των μετοχών της Π.Α.Ε ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, ιδιοκτησίας κ. Σταμάτη Βελλή.
Το Δ.Σ του «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» συνήλθε εκτάκτως σε πλήρη σύνθεση, περί ώρα 18.00 και μετά από μακρά και διεξοδική συζήτηση, έκρινε και αποφάσισε ομοφώνως, τα ακόλουθα:
Όσα αναφέρονται στην σχετική επιστολή ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, ιδίως δε όσα αφορούν την στάση του Δ.Σ, η οποία ήταν υποδειγματική, ως προς τον ρόλο και τον βαθμό ευθύνης που του αναλογεί στην παρούσα διαδικασία, οι δε θέσεις του απεικονίζονται πλήρως στη σχετική ανακοίνωση της 10ης Μαίου 2014, με την επισήμανση ότι από την επομένη ετέθη στη διάθεση της εταιρείας ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ και του κ. Π. Μονεμβασιώτη για άμεση συνάντηση ακόμα και την επόμενη ημέρα Κυριακή.
Παρά ταύτα ορίστηκε συνάντηση για την Τρίτη 13 Μαίου 2014 και ώρα 14.30, η οποία δεν κατέστη δυνατή λόγω του γνωστού πένθους της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και ζητήθηκε, την ίδια ημέρα, να πραγματοποιηθεί η εν λόγω συνάντηση τις βραδυνές ώρες πλην όμως και αυτή δεν κατέστη δυνατή για λόγους οι οποίοι αποκλειστικά αφορούσαν την εταιρεία.
Αντί λοιπόν να πραγματοποιηθεί η παραπάνω συνάντηση, η ενδιαφερόμενη εταιρεία «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ», όλως αιφνιδίως, γνωστοποίησε την προαναφερόμενη απόσυρση του ενδιαφέροντος της.
Τα όσα συγκεχυμένα και αντιφατικά αναφέρονται στην επιστολή τελικής πρότασης από 10-05-2014, και στην από 14-05-2014 «απόσυρση ενδιαφέροντος» δημιουργούν εύλογα ερωτήματα για τις αληθείς προθέσεις και τις πραγματικές επιδιώξεις της ενδιαφερόμενης, εν λόγω, εταιρείας.
Ο «Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ» επιφυλάσσεσαι να απαντήσει διεξοδικά και εμπεριστατωμένα στα όσα αναφέρονται στις παραπάνω επιστολές και
Τέλος και όσον αφορά την πρόταση της εταιρείας «ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ» για ένα άλλο νομικό πρόσωπο, αυτή, πρέπει να απευθυνθεί στον κ. Σταμάτη Βελλή.

Σχετικά άρθρα