Μεταγραφική σύσκεψη για το «πράσινο» πλάνο

Την Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μεταγραφική σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο και τη συμμετοχή των Νίκου Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου, Δημήτρη Σαραβάκου και Γιάννη Σαμαρά. Σκοπός να χαραχθεί το πλάνο έτσι ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι ενέργειες για τον καταρτισμό του ρόστερ.

Πρώτα απ’ όλα για τα υπάρχοντα μέλη του ρόστερ. Προέχει η παραμονή των Μεχντί Αμπεΐντ, Γκόρντον Σίλντενφελντ. Οι Πράσινοι τους θέλουν, οι παίκτες επιθυμούν να παραμείνουν αλλά είναι ζόρικο θέμα οι ομάδες τους. Ο Αμπεϊντ πιθανώς θα πάει στη Νιούκαστλ για να μετάσχει στην προετοιμασία της και από εκεί να κριθεί τι θα γίνει. Ο Σίλντενφελντ θα περιμένει εάν η Ντινάμο Μόσχας θα τον πουλήσει ή θα τον αφήσει ελεύθερο. Η εξέλιξη με τους δύο θα κρίνει πολλά. Και κυρίως εάν θα χρειαστεί να αποκτηθεί στόπερ για βασικός (το πλάνο εάν μείνει ο «Σίφο» είναι να αποκτηθεί κάποιος για να «γεμίσει» το ρόστερ) και χαφ με τα στοιχεία του Αμπεΐντ.

Δεύτερο ζήτημα είναι ορισμένοι παίκτες που φέτος δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα. Ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο Θανάσης Ντίνας, ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Διαμαντής Χουχούμης είναι οι βασικότεροι. Θα κριθεί και το μέλλον κάποιων μικρών όπως ο Σπύρος Ρισβάνης, Νίκος Μαρινάκης, ο Χρήστος Δώνης .

Τρίτο θέμα είναι η ενίσχυση. Σίγουρα θα αποκτηθεί δεξιό μπακ, στόπερ, κεντρικό χαφ, αριστερό χαφ. Από εκεί και πέρα, βλέποντας και κάνοντας. Άλλωστε αστάθμητος παράγοντας είναι οι πιθανές πωλήσεις. Ενδιαφέρον σε φιλολογικό επίπεδο υπάρχει για τους Μπεργκ (πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί), Καρέλη, Καπίνο, Κουτρουμπή.

Σχετικά άρθρα