Αρχική / More / Life stories / Βόλος: Εμαθε ότι είναι υιοθετημένος και παιδί αιμομιξίας !
Βόλος: Εμαθε ότι είναι υιοθετημένος και παιδί αιμομιξίας ! thumbnail

Βόλος: Εμαθε ότι είναι υιοθετημένος και παιδί αιμομιξίας !

Σαπουνόπερα θυμίζει η ζωή ενός Βολιώτη, ο οποίος σε ηλικία 46 ετών έμαθε από τον ετοιμοθάνατο πατέρα του ότι είναι υιοθετημένος. Οταν πλέον βρήκε τη βιολογική μητέρα του, εκείνη του αποκάλυψε ότι είναι γόνος αιμομιξίας και βιασμού από τον ίδιο της τον αδερφό! Οταν ο 51χρονος σήμερα άνδρας έμαθε το μεγάλο μυστικό από τον πατέρα του, έβαλε ένα στοίχημα με τον εαυτό του: να βρει τους πραγματικούς γονείς του, με μοναδικό στοιχείο ότι κατάγονταν από τη Ρόδο. Πέρασαν χρόνια για να βρει τελικά τη μητέρα του, η οποία -όπως του είπε- δεν γνώριζε την ύπαρξή του, καθώς όταν γέννησε ήταν μόλις 15 ετών και η μητέρα της της είχε πει ότι το μωρό γεννήθηκε νεκρό.

Αγωγή

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμη πιο συγκλονιστική, αφού η γυναίκα τού αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον αδερφό και πως εκείνος ήταν παιδί αιμομιξίας! Η ιστορία έφτασε στα δικαστήρια, αφού ο Βολιώτης και η φυσική του μητέρα από τη Ρόδο οδήγησαν τον θείο και αδερφό τους, αντίστοιχα, στις δικαστικές αίθουσες του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, ασκώντας σε βάρος του αγωγή. Εκείνος αρνήθηκε όσα του αποδόθηκαν και ισχυρίστηκε ότι η εγκυμοσύνη της αδελφής του προήλθε από περιστασιακή σχέση που είχε τότε με κάποιο φαντάρο. Πάντως, μάνα και γιος ζήτησαν να υποχρεωθεί ο εναγόμενος να καταβάλει σε καθέναν από αυτούς 250.000 ευρώ ως χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη και να διαταχθεί η διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης με τη μέθοδο DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 69χρονος σήμερα άνδρας είναι φυσικός πατέρας του 51χρονου.

Το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι ισχυρισμοί της 66χρονης ενάγουσας είναι αληθείς, ότι, δηλαδή, το 1962 ο 17χρονος αδερφός της τη βίασε προτού συμπληρώσει τα 15 έτη. Ομως, έκρινε ότι οι απορρέουσες αξιώσεις της τόσο από το δικαίωμα στην προσωπικότητά της όσο και από τη συμπεριφορά του εναγομένου έχουν παραγραφεί.


Πηγή: www.madata.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X