Τα play offs της Super League στα κανάλια Novasports

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, 17/5, 20:30 Novasports 1 & Novasports 1 HD

 

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, 17/5, 20:30 Novasports 2

 

Η αυλαία των play offs της Super League πέφτει στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 17 Μαΐου στις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Ηλία Βλάχου και Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Νίκου Τζουάννη. Στο γήπεδο της Τούμπας, ο «Δικέφαλος» του Βορρά θα επιδιώξει μόνο τη νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της 2ης θέσης που οδηγεί στα play offs του Europa League, τη στιγμή που οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν για την τιμή των όπλων, αφού έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

 

Επίσης, στις 20:30 σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Περιστέρι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, τον αγώνα Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου. Οι Περιστεριώτες θα υποδεχτούν τους Αρκάδες σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την κατάληξη των εισιτηρίων, που οδηγούν στα προκριματικά του Europa League.

 

Οι αγώνες θα είναι διαθέσιμοι σε απευθείας ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr, σε όλους τους φιλάθλους. Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο και Δημήτρη Παπανικολάου, στην οποία θα προβληθούν τα στιγμιότυπα από τα δύο παιχνίδια, όλο το ρεπορτάζ, καθώς και οι συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών, αλλά και δηλώσεις των ποδοσφαιριστών.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων των καναλιών Novasports για την 6η αγωνιστική των Play offs της Super League έχει ως εξής:

 

Σάββατο 17 Μαΐου

 

20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD Ηλία Βλάχου και Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Νίκου Τζουάννη

 

20:30 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης από το Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Λάμπου και του Γιώργου Αργυρόγλου.

 

Σχετικά άρθρα