Αρχική / More / Αθλητικά / Στις 18:00 η συνάντηση με τους βουλευτές
Στις 18:00 η συνάντηση με τους βουλευτές thumbnail

Στις 18:00 η συνάντηση με τους βουλευτές

Στην Τούμπα θα γίνει η συνάντηση των βουλευτών όλων των κομμάτων τους οποίους κάλεσε ο ΠΑΟΚ με την διοίκηση του Δικεφάλου. Και από την συνάντηση αυτή αναμένονται πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα για το μέλλον. Θυμίζουμε πως με επιστολές που έστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας σε όλους τους πολιτικούς – βουλευτές της Θεσσαλονίκης τους καλεί σε συνάντηση που θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα. Εκεί, μεταξύ των άλλων θα συζητηθεί το θέμα των χρεών της ΠΑΕ στο δημόσιο και οι λύσεις που προτείνει ο ΠΑΟΚ καθώς και το θέμα της διαφθοράς που κυριαρχεί στον ελληνικό αθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ καλεί τους βουλευτές σε διάλογο, δύο ημέρες πριν από το συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ και θα πραγματοποιηθεί στην Καμάρα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση της:

«Επίσημη πρόσκληση προς τους βουλευτές Θεσσαλονίκης σε συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού, εν όψει του συλλαλητηρίου των φίλων του συλλόγου απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.

Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά – και επί χρόνια λιμνάζοντα – ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X