Λάσο: «Με την ίδια πετυχημένη συνταγή»

Η Ρεάλ έχει να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης από το 1995 και επιθυμεί με τη φετινή της συμμετοχή να κατακτήσει την κούπα, με τον Πάμπλο Λάσο να τονίζει ότι η ομάδα της Μαδρίτης πρέπει να ακολουθήσει στο Μιλάνο την ίδια πετυχημένη συνταγή μέχρι τώρα. 

«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά σε μία εβδομάδα. Πρέπει να κάνεις αυτά που έκανες όλη τη σεζόν. Θα ακολουθήσουμε την επιτυχημένη συνταγή όλης της σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε καλό παιχνίδι αύριο το βράδυ κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο όπως η Μπαρτσελόνα. Είμαι υπερήφανος και χαρούμενος που ο Σέρχιο (Ροντρίγκεθ) πήρε τον τίτλο του MVP», ήταν τα λόγια του Πάμπλο Λάσο κατά την διάρκεια του συνέντευξης Τύπου που έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης (15/05) για το φετινό φάιναλ φορ του Μιλάνου.

«Είναι πάντα σημαντικό το κάθε παιχνίδι που παίζεις. Έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, που σίγουρα θα είναι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε παίξει φέτος», είπε από την πλευρά του ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Ευρωλίγκα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

 

Σχετικά άρθρα