Μοντέλα και πορνοστάρ στο Μουντιάλ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο θεωρείται μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλητισμού στη χώρα που διοργανώνεται με την κατασκευή η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Φυσικά αποτελεί τη μεγαλύτερη στιγμή για έναν ποδοσφαιριστή και μια περίοδο που οι προβολείς στρέφονται επάνω του. Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη κατηγορία ανθρώπων που προσπαθούν να κερδίσουν από το μουντιάλ. Ο λόγος για μοντέλα και πορνοστάρ που συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εποχή.

Σίγουρα το πιο διάσημο παράδειγμα είναι η Λαρίσα Ρικέλμε . Πρόκειται για μοντέλο από την Παραγουάη που απέκτησε διεθνή προβολή κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότιο Αφρική. Η εικόνα της με το κινητό τηλέφωνό της ανάμεσα στα στήθη της έκανε τον γύρο του κόσμου.  Φυθσικά αργότερα είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσει και ο τραπεζικός της λογαριασμός καθώς έφτασε να γίνει εξώφυλλο του Playboy στη Βραζιλία.

Λιγότερο διάσημη αλλά εξ ίσου εντυπωσιακή ήταν η Luciana Salazar από την Αργεντινή. Είχε υποσχεθεί ότι αν η πατρίδα της κατακτήσει το μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα εμφανιστεί γυμνή αλλά οι θαυμαστές της έμειναν με την… όρεξη καθώς το τρόπαιο κατέκτησε η Ισπανία.

Η Virginie Caprice είναι επίσης μια περίπτωση ανάλογη με τις προηγούμενες. Η διάσημη Γαλλίδα πορνοστάρ χρησιμοποιεί το ποδόσφαιρο καθώς ζωγραφίζει στο στήθος της τις προβλέψεις της για τα αποτελέσματα αγώνων.
Ποδοσφαιρική μούσα θεωρείται και η Γερμανίδα Micaela Schafer. Εγινε γνωστή διότι στο σώμα της ζωγραφίζει θέματα από τον αθλητισμό ενώ η πορνοστά Melanie Muller κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κλιπ για να παρακινήσει τη Γερμανική ομάδα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Ολα αυτά για τη διοργάνωση που θα γίνει σε μια χώρα, στην οποία βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός «Copa Girl”. Διοργανώνεται από την εταιρεία που είναι υπεύθυνη και για τον διαγωνισμό «Μις οπίσθια», που γίνεται επόισης στην Βραζιλία. 

Σχετικά άρθρα