«Ψάχνεται» και για Ντιέγκο

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα στη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Εδώ και μέρες ακούγεται ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου Ντιέγκο, ο οποίος είναι να φύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Για τον πανάκριβο μεσοεπιθετικό που έχει παίξει γεμάτες σεζόν σε Γερμανία με Βέρντερ, Βόλφσμπουργκ, σε Ιταλία με Γιουβέντους και σε Ισπανία με Ατλέτικο, ήταν σχεδόν σίγουρο πριν από μερικές μέρες ότι θα έκλεινε σε ομάδα της Τουρκίας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει οριστικοποιηθεί και αναπτύχθηκε ξανά σενάριο για μπάσιμο του Ολυμπιακού.

Πρόκειται φυσικά για μία πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά δεν θα πρέπει και να αποκλειστεί.

Όσον αφορά τους Έλληνες παίκτες για τους οποίους μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Real FM, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους Φορτούνη και Καθάριο. Για τον Κονέ από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι δεν ισχύει.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός είναι πάντα στο κόλπο για τον Τομ Ινς που δεν έχει κλείσει στην Ιντερ, ενώ προτάθηκε στους ερυθρόλευκους ο αριστερός μπακ της Εθνικής Ρουμανίας, ο Ρατ, ο οποίος φεύγει από την Ράγιο Βαγιεκάνο.

Στο Ρέντη έχει αρχίσει προπονήσεις και αφήνει καλές εντυπώσεις ο 18χρονος Κοσταρικανός Μπερκ, τον οποίο δοκιμάζουν οι ερυθρόλευκοι.

Σχετικά άρθρα