Ετοιμάζει αγωγές ο ΠΑΟΚ

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής στην συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στην Τούμπα, παρουσία και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, ο ίδιος και η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα καταθέσουν αγωγές εναντίον της διοίκησης της ΕΠΟ . Κυρίως οι αγωγές θα κατατεθούν για διαφυγόντα κέρδη που έχει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ που επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον ΠΑΟΚ, ενώ του αφαίρεσε και τρείς βαθμούς από τα πλέι οφ.
Οι αγωγές για διαφυγόντα κέρδη θα κατατεθούν εντός των ημερών. Όπως έλεγαν στο pamesports.gr εκπρόσωποι του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: «Μόνο από τα δύο ματς της Τούμπας, με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο για τα πλέι οφ, η απώλεια των εσόδων για τον Α.Σ. ΠΑΟΚ αγγίζει τις 250.000 ευρώ. Σκεφθείτε και την απώλεια, από τους μείον τρείς βαθμούς, που στερούν από τον ΠΑΟΚ την δυνατότητα να παίξει στο Τσάμπιονς Λίγκ. Με την ΕΠΟ, θα τα πούμε, στα δικαστήρια».
Θυμίζουμε πως ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, εισπράττει από την ΠΑΕ, ποσοστό επί των εισπράξεων των εισιτηρίων για κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Σχετικά άρθρα