Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσεις το τριήμερο;
Πώς θα περάσεις το τριήμερο;  thumbnail

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ 


Έχεις κάποιες αναστολές στο να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που μια είναι μαζί σου και μια όχι. Η δυνατότητα όμως να το παλέψεις είναι πιο μεγάλη κυρίως σήμερα γιατί δεν έχεις τόσους φόβους όσο άλλες φορές. Είναι μια καλή ημέρα να πας για να κάνεις τα συμβόλαια μιας δουλειάς που σου έχει προταθεί. Από το Σάββατο και μετά κάποια κρατήματα θα βγουν και πάλι στην επιφάνεια αλλά αν σχετίζεσαι με Αιγόκερω θα υπάρχει κατανόηση. Οικογενειακές υποχρεώσεις σε κάνουν να νιώθεις μερικές στιγμές ότι δεν θα έχεις καθόλου χρόνο για σένα. Αν όμως μπορείς να ανοίξεις το μυαλό σου και δεις ότι δεν θα είναι για πάντα έτσι, θα περάσεις πολύ καλύτερα.


 


ΤΑΥΡΟΣ 


Έχεις μια ιδιαιτερότητα και δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις αν δεν δεις με μια άλλη ματιά τα πράγματα. Ο Τοξότης είναι αυτός που σου δίνει μια φιλοσοφική διάσταση και σε βοηθάει να βγεις από τα τετριμμένα. Από το Σάββατο και μετά θα μπεις σε μια μεγαλύτερη λογική διαδικασία γιατί θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με πράγματα που αφορούν τον τύπο και όχι την ουσία. Τα πρακτικά θέματα που σε απασχολούν θα είναι η ευκαιρία να ξεκολλήσεις από τις ακραίες θέσεις και να κάνεις βήματα για το μέλλον σου. Μην αφήνεις πάντως κάποιες εκκρεμότητες γιατί κουράζεσαι ψυχολογικά και πρέπει να τελειώσεις. Προσπάθησε να περάσεις καλά και να βρεθείς με κόσμο γιατί θα ξεχαστείς.


 


ΔΙΔΥΜΟΙ 


Έχεις ευκαιρίες να βρεθείς με πολύ κόσμο και να ανταλλάξεις οικονομικές πληροφορίες με στόχο την μέτρηση και την σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων. Αν πάντως έχεις αναλάβει το ρόλο να μιλήσεις προς τα έξω και να επικοινωνήσεις με πολλούς ανθρώπους, ο Τοξότης θα σε αντιπροσωπεύσει πλήρως και αυτό είναι μια μεγάλη βοήθεια προς το πρόσωπό σου γιατί θα σου ανοίξει ορίζοντες. Από το Σάββατο και μετά θα έχεις μια άλλη αντιμετώπιση και σίγουρα θα χρειαστεί να βάλεις την μάσκα της σοβαρότητας η οποία σίγουρα θα σε καταπιέσει και κυρίως αν συνεργάζεσαι με έναν Αιγόκερω. Αν έχεις σχέσεις με συμβούλια ή τις εκλογές θα έχεις κάποιες ευθύνες οι οποίες θα σου φανούν αρκετά βαριές και σίγουρα μπορεί να πρέπει να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Ακόμα και η οικογένεια θα σε πιέσει με κάποιο τρόπο αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


Έχεις πολλές και διάφορες φάσεις που θα πρέπει να ξεπεράσεις με ένα δυναμικό τρόπο. Η οικογένεια σου μπορεί να σε καταπιέσει για θέματα γνώσης ή ακόμα και ανεξαρτησίας, για αυτό χρειάζεται να κάνεις κάποιες αναβαθμίσεις στην ζωή σου για να δεις μια άλλη πραγματικότητα. Από το Σάββατο και μετά θα περάσεις σε μια φάση που θα ασχοληθείς περισσότερο με τους άλλους αλλά για να έχεις εσύ το κεφάλι σου ήσυχο. Πιθανόν να νιώσεις ότι ζεις κάποιες συνθήκες ιδανικές και κυρίως με έναν Αιγόκερω. Μπορεί να υπάρχει μια πραγματικότητα η οποία μερικές φορές σε προσγειώνει αλλά τουλάχιστον σου κάνει καλό. Πάντως είναι η περίοδος που αλλάζεις και ζεις μια παρατεταμένη εφηβεία για αυτό προσπαθείς να έρθεις σε επαφή με νεώτερα άτομα.


 


ΛΕΩΝ 


Η ελευθερία είναι ένα αγαθό το οποίο χρειάζεσαι για να σου βγει η εσωτερική δύναμη και να κάνεις αυτά που θέλεις χωρίς να ζορίζεσαι ότι κάποιος θα σε απορρίψει. Η βοήθεια από έναν Τοξότη είναι ιδανική γιατί μπορεί να σε ξεσηκώσει να αρχίσει να περπατάς ή να γυμνάζεσαι και αυτό είναι για σένα ό, τι καλύτερο. Αν πάλι έχεις μπλεχτεί με ομάδες και με πολιτική ή βοηθάς ένα πρόσωπο να αναδειχθεί γιατί πιστεύεις ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, θα διαπιστώσεις ότι θα πρέπει να χειριστείς κάποιες υποθέσεις με ένα τρόπο πολύ λογικό για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και προβλήματα. Η επαφή με Αιγόκερω μπορεί να σε στεναχωρεί λίγο γιατί δεν έχετε καλή επικοινωνία αλλά ούτε και κοινές βλέψεις. Ξεχώρισε τα δικά σου τα θέλω από τα θέλω των άλλων για να μην υπάρχουν μπλεξίματα.


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Η συντηρητική πολιτική μπορεί για σήμερα να πάει περίπατο γιατί έχεις ανάγκη να πιστέψεις και να οδηγήσεις τη ζωή σου αλλά και την καθημερινότητά σου μέσα σε ένα άλλο πλαίσιο πιο δυναμικό και περισσότερο ξεκάθαρο. Για αυτό μην έχεις αμφιβολίες ότι κάνεις λάθος. Ρίξε γροθιά στο μαχαίρι και μην φοβάσαι, το σύμπαν έχει σχέδια για σένα. Από το Σάββατο και μετά μπορεί να κερδίσεις χρήματα με το σπαθί σου γιατί θα έχεις κάποιες σημαντικές ευκαιρίες και θα σου δοθεί μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τους άλλους, οπότε κάτι θα έχεις να περιμένεις. Μην κολλάς από την καταπίεση που μπορεί να υποστείς από έναν Κριό γιατί με την ηρεμία σου και τον τρόπο σου θα ξεπεράσεις τις μεταξύ σας δυσκολίες.


 
Διαβάστε περισσότερα εδώ : http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X