Την Τρίτη ανακοινώνει ο Φαλκάο

Παρά το γεγονός ότι ο Φαλκάο πήρε μέρος στην προπόνηση της Μονακό την Παρασκευή μοιράζοντας χαμόγελα και υποσχέσεις για την παρουσία του στο Μουντιάλ, δεν είναι τίποτα δεδομένο.
Σύμφωνα μάλιστα με συγκλίνουσες πληροφορίες οι πιθανότητες να είναι παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας είναι πλέον αρκετά λιγότερες από την άλλη όψη του νομίσματος που θέλει τον Κολομβιανό σούπερ σταρ να μην προλαβαίνει.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο Φαλκάο σκοπεύει την Τρίτη να ανακοινώσει την οριστική του απόφαση με επίσημη Συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα δώσει λεπτομέρειες για την πορεία της αποθεραπείας του, με βάση την οριστική εκτίμηση που αναμένεται να κάνει εντός των προσεχών ωρών η ιατρική ομάδα της Εθνικής Κολομβίας, πρώτης αντιπάλου της Ελλάδος στη φάση των ομίλων.

Μέχρι τις 2 Ιουνίου, ημέρα του deadline της FIFA, έχει τα περιθώρια να περιμένει ο Χοσέ Πέκερμαν που έχει άλλωστε συμπεριελάβει τον άσο των Μονεγάσκων στην προεπιλογή των 30. Αλλά δεν πρόκειται να το κάνει καθώς θέλει αρκετές μέρες νωρίτερα να ξεκινήσει το τελευταίο και ουσιαστικότερο μέρος της προετοιμασίας, έχοντας 100% ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του.

Σχετικά άρθρα