Μπρους: «Χρειαζόμαστε ήρωες»

O τελικός του FA Cup έχει φαβορί. Φαβορί ξεκάθαρο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Άρσεναλ.

Έτσι λοιπόν η Χαλ αντιμετωπίζει απόψε (17/05, 19:00) στο Γουέμπλεϊ την Άρσεναλ στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Το αουτσάιντερ λοιπόν χρειάζεται ένα… θαύμα ή αλλιώς ήρωες, όπως δήλωσε ο Στιβ Μπρους, τεχνικός της Χαλ.

“Όλοι απολαμβάνουν μία έκπληξη και είμαι σίγουρος πως όποιος δεν είναι φίλος της Άρσεναλ θα στηρίξει τη Χαλ. Είναι ένα μοναδικό ματς, ένας αγώνας που δημιουργεί ήρωες. Οι παίκτες μου δεν σκέφτονται τίποτε άλλο εδώ και ένα μήνα. Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας τους. Ποιος μπορεί να γίνει ο δικός μας ήρωας και να κερδίσει για μας το Κύπελλο;”

Και συμπλήρωσε από τις εμπειρίες του, όταν κατακτούσε το FA Cup με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως παίκτης: “Ο πρώτος μου τελικός ήταν το 1990 και αποτελούσε το αποκορύφωμα της σεζόν. Είναι κάτι σαν την ημέρα του γάμου σου, μέχρι να προλάβεις να τη ζήσεις έχει τελειώσει. Όταν όμως τελειώσεις την καριέρα σου δεν θα ξεχάσεις ποτέ αυτές τις στιγμές, οπότε είναι καλύτερα να είσαι στην πλευρά του νικητή παρά του ηττημένου”.

Σχετικά άρθρα