«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ» (video)

Ένας από τους παίκτες που σίγουρα θα μείνει στον ΠΑΟΚ την νέα σεζόν είναι ο Αλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος με δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως θέλει να συνεχίσει στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ επίσης τον θέλει. Ο Λίνο είπε μεταξύ των άλλων: «Και εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ αλλά όπως γνωρίζω και ο ΠΑΟΚ θέλει να με κρατήσει. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα, γιατί είναι κάτι που το θέλουμε και οι δύο πλευρές».
– Ποια είναι η γεύση που σου άφησε η σεζόν που ολοκληρώθηκε ;
– «Σίγουρα δεν τελείωσε η χρονιά όπως θα θέλαμε να τελειώσει. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, εάν κατακτούσαμε ένα τίτλο. Φθάσαμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και εκεί κάναμε μια προσπάθεια, αλλά δεν πήγε τίποτα καλά. Θα ήθελα πάντως, να ευχαριστήσω τόσο τους συμπαίκτες μου, αλλά και τον Γιώργο Γεωργιάδη. Κυρίως γιατί ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο μετά την αποχώρηση του πρώτου προπονητή και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προσπάθησε να κάνει τα πάντα για την ομάδα». Στην συνέχεια ο Λίνο, μίλησε σαν να είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και την νέα σεζόν: «Ελπίζω την νέα περίοδο να ήμαστε καλύτεροι».
Ρωτήθηκε τι έφταιξε και η ομάδα δεν πήρε ένα τίτλο, δεν κατέκτησε ένα στόχο που είχε τεθεί. Και απάντησε: «Δυστυχώς και για τα παιδιά που ήρθαν φέτος στην ομάδα, εξελίχθηκαν διαφορετικά τα πράγματα. Όλοι ήθελαν να κατακτήσουν ένα τίτλο. Έφταιξαν πολλά. Και εξωαγωνιστικά θέματα τα οποία επηρέασαν την ομάδα. Πρέπει όμως όλοι μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον πρόεδρό μας, τον Ιβάν Σαββίδη γιατί μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις».
Για τις διαφορές στο ρόστερ σε σχέση με την χρονιά (2008) που ήρθε, τόνισε: «Υπάρχουν αρκετές διαφορές από τότε έως και σήμερα. Η αλήθεια είναι πως τώρα η ομάδα έχει περισσότερα χρήματα, έχει μεγαλομέτοχο. Τότε, η ομάδα που δημιουργήθηκε, εξελίχθηκε μετά από ενάμιση χρόνο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο τρόπαιο. Φέτος η ομάδα ήταν καλή, αλλά της έλειψε το αποτέλεσμα στο τέλος. Έχει όμως μεγάλες δυνατότητες». Για το γεγονός ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι είναι στις 21 Αυγούστου τόνισε: «Θα προτιμούσα να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα έχουμε περισσότερο χρόνο για να μπουν ισχυρές βάσεις για την ομάδα».

Σχετικά άρθρα