Δείπνο αποχαιρετισμού για ορισμένους

Το βράδυ της Κυριακής ο Γιάννης Αλαφούζος έχει προσκαλέσει όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος –μαζί με τις συντρόφους τους- σε δείπνο στη Βουλιαγμένη, στην αυλαία της σεζόν. Για κάποιους, όμως, θα είναι και δείπνο αποχαιρετισμού στην τελευταία παρουσία τους στον Παναθηναϊκό.

Αυτό είναι πιθανό να ισχύσει πρωτίστως για τους δύο δανεικούς της ομάδας, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και τον Μεχντί Αμπεΐντ. Ο Παναθηναϊκός θέλει και τους δύο αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρει. Ο «Σίφο» πρέπει να ρίξει πάρα πολύ το κασέ του για να αποκτηθεί από τους Πράσινους, ακόμα και εάν η Ντινάμο Μόσχας αποδεχθεί να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Αμπεΐντ έχει μπροστά του την τελευταία ευκαιρία να «πιάσει» στη Νιούκαστλ, μέσω της συμμετοχής στην προετοιμασίας της.

Επίσης, ορισμένοι παίκτες θα παραχωρηθούν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Αυτό θα ισχύσει για έναν εκ των Μαρινάκη, Σπυρόπουλου, τον Ντίνα, και από εκεί και πέρα ανάλογα με τις μεταγραφές που θα γίνουν μπορεί να δοθούν οι Χουχούμης, Ταμπάκης, Μουζακίτης, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης.

Δεν μπορεί φυσικά να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ή κάποιων παικτών. Στην πρώτη γραμμή –εάν θεωρήσουμε δεδομένη την παραμονή Μπεργκ- είναι οι Καπίνο, Καρέλης και από εκεί και πέρα οι Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος.

Επίσης μετέωρο είναι το μέλλον του Εμίρ Μπαϊράμι μετά την εγχείριση που έκανε και τη φετινή χαμένη χρονιά.

Σχετικά άρθρα