Μαρινάκης: «Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης ψήφισαν το πρωί για τις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά και μίλησαν για ημέρα αλλαγής στην πόλη.

Μετά την ψήφο του, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Σήμερα ο Πειραιάς ψήφισε. Σήμερα ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Έχουμε κάνει έναν τίμιο αγώνα και πιστεύουμε πως όχι μόνο ο Πειραιάς έχει αλλάξει σελίδα, αλλά και πως οι καλύτερες ημέρες έρχονται! Θέλω όλοι οι νέοι του Πειραιά να ψηφίσουν σήμερα. Ο Πειραιάς αλλάζει σελίδα και προχωράμε δυνατά»!

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης σημείωσε: «Εύχομαι να είναι μία ημέρα αλλαγής για τον Πειραιά, μία ημέρα ανατροπής για τον Πειραιά! Ξεκινήσαμε δυναμικά πριν από 40 ημέρες, με τον Πειραιά Νικητή. Είμαστε σήμερα εδώ. Ελπίζω η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγαλύτερη από άλλες φορές. Όπως έχω πει η συμμετοχή είναι σημαντικό πράγμα. Και για την πόλη, αλλά και για τους πολίτες. Επαναλαμβάνω, εύχομαι να είναι μία νέα ημέρα η αυριανή για το Πειραιά, μία ημέρα αλλαγών και ανατροπών! Για αυτό θέσαμε υποψηφιότητα, αυτός είναι ο στόχος μας. Εύχομαι σήμερα οι πολίτες να μας δώσουν την ευκαιρία να το πράξουμε».

Σχετικά άρθρα