Δυάδες από Ισπανία, Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό

Εξαιρετικό βράδυ για τη στήλη μας χθες, καθώς πέρασαν το «Χ» της Ατλέτικο στο 3,65 και η δυάδα Αλκορκόν (2-1 τη Χέρκουλες), Ροάριο (3-2 την Αρχεντίνος) με συνολική απόδοση 3,85. Το μόνο που χάσαμε ήταν η… βόμβα της Θέλτα η οποία προηγήθηκε στη Βαλένθια, αλλά δεν άντεξε (1-2).
 
250   ΓΟΔΟΪ – ΡΑΣΙΝΓΚ       1       1,55
 
Η Γοδόι θέλει μόνο νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία. Μπορεί να σώσει την παρτίδα και με ισοπαλία, αλλά θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ρισκάρει. «Καθαρίζει» και ξενοιάζει. Αξίζει να σωθεί, καθώς διαθέτει καλύτερο σύνολο από τις Κολόν και Ραφαέλα (με αυτές παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού). Δεν περιμένουμε να θέλξει με την απόδοσή της, στο 1-0 το βλέπουμε το ματς.
 
Η Ράσινγκ είναι παντελώς αδιάφορη. Επιπλέον, πήγε με σημαντικές απουσίες. Επίσης, έχει υπηρεσιακό προπονητή, ψυχολογία υπό το μηδέν, πρόβλημα στο γκολ, τραγικές επιδόσεις εκτός έδρας (2-1-5) και αμυντικά κενά. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να χάσει στη Γοδόι!
 
266   ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΛΤΣΕ       Χ2     3,45/3,90
 
Η Σεβίλλη… πετάει στους επτά ουρανούς μετά την κατάκτηση του Γιουρόπα, το οποίο της δίνει το δικαίωμα να πάρει μέρος απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα ανεξαρτήτως της θέσης που θα καταλάβει. Αδιάφορο παντελώς το παιχνίδι για την ομάδα του Εμερι. Ο Ισπανός προπονητής θα παρατάξει ενδεκάδα με πιτσιρίκια και παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής φέτος. Οι βασικοί θα βρίσκονται στον πάγκο.
 
Η Ελτσε εξίσου δεν έχει κανένα κίνητρο, πλην ίσως του να νικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Σεβίλλη όπου έχει 0-5-11! Δεν θα βρει μεγαλύτερη ευκαιρία από τώρα. Η αντίπαλός της είναι αδιάφορη, κουρασμένη και κατεβαίνει με αλλαγές. Το ίδιο θα πράξει και η ίδια, απλά θα έχει περισσότερους βασικούς, ενώ θέλει να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την παραμονή της. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει έστω την ισοπαλία.
 
ΔΥΑΔΑ GOAL
 
271     ΒΙΤΟΡΙΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ GOAL        1,65
275     ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ     GOAL        1,55
 
ΔΥΑΔΑ OVER
 
253     ΡΕΑΛ Β’ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ      OVER 1,70
275     ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΛΕΟΝ            OVER 1,70
 
ΔΥΑΔΑ ΑΠΟ Α’ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ
 
271     ΒΙΤΟΡΙΑ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ               Χ2     1,48
272     ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ    2       1,90
 

Σχετικά άρθρα