Εγκαταλείπουν Τζέραρντ-Λάμπαρντ

Eίναι σχεδόν βέβαιο ότι αμέσως μετά το τέλος του Μουντιάλ,ανεξάρτητα με την πορεία της Αγγλίας σε αυτό οι δύο αρχηγοί των «Λιονταριών», ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Φρανκ Λάμπαρντ θα πουν αντίο στην διεθνή τους καριέρα σε εθνικό επίπεδο.

Και οι δύο θα συνεχίσουν σε συλλογικό επίπεδο την καριέρα τους αλλά κανείς τους δεν θα φορέσει ξανά την Αγγλική φανέλα με το ενθόσημο.
Ο Τζέραρντ μάλιστα ανανέωσε πρόσφατα για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του με την Λίβερπουλ ενώ για τον Λάμπαρντ είναι άγνωστο προς το παρόν αν θα είναι και την νέα σεζόν στο ρόστερ της Τσέλσι .

Ο Τζέραρντ στις 30 του μήνα συμπληρώνει τα 34 του χρόνια μετρώντας ήδη πάνω από 100 συμμετοχές με την Αγγλία και 14 χρόνια συνεχούς παρουσίας καθώς τον Μάιο του 2000 ο Κέβιν Κίγκαν του είχε δώσει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο σε ένα φιλικό με την Ουκρανία στο Γουέμπλεϊ.

Ο Λάμπαρντ, δεύτερος αρχηγός στην Αγγλία, είναι κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος (τον Ιούνιο γίνεται 36) και έχει και αυτός πάνω από 100 συμμετοχές. Το ντεμπούτο του το είχε κάνει τον Οκτώβριο του 1999 σε μια φιλική νίκη της Αγγλίας επί του Βελγίου.

Σχετικά άρθρα