Σε καμπ της Σαμπντόρια ο Λημνιός

Για την ιταλική πόλη Γένοβα σε ένα ταξίδι με «προορισμό το όνειρο» αναχωρεί σήμερα ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του Ατρόμητου, Δημήτρης Λημνιός.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε καταφατικά στην επίσημη πρόσκληση που έλαβε από την Σαμπντόρια η οποία παρακολούθησε τον ποδοσφαιριστή σε αγώνες του πρωταθλήματος αλλά και της Εθνικής Παίδων και ζήτησε να τον αξιολογήσει περαιτέρω για μια εβδομάδα στο προπονητικό της κέντρο.

Ο Δημήτρης Λημνιός που αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού διέπρεψε πρόσφατα σε τουρνουά στη Μολβαδία με τη φανέλα της Εθνικής Παίδων πετυχαίνοντας τρία γκολ.

Αντίστοιχη πρόσκληση είχε δεχθεί η ΠΑΕ Ατρόμητος πριν από λίγες μέρες και από την γαλλική Νις η οποία αξιολόγησε στις εγκαταστάσεις της τον επιθετικό Απόστολο Χατζηστάμου, βασικό στέλεχος της ομάδας Κ20.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος παραμένει συνεπής στη φιλοσοφία της για την αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών από τα Τμήματα Υποδομών και μέσα από την ίδια διαδικασία στο πρόσφατο παρελθόν είχε μετεγγραφεί ο Βασίλης Καραγκούνης στην ιταλική Ουντινέζε.

Δείτε στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας τα γκολ του Δημήτρη Λημνιού στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:  

Σχετικά άρθρα