Αρχική / More / Αθλητικά / Μαρινάκης: «Νέο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης»
Μαρινάκης: «Νέο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης» thumbnail

Μαρινάκης: "Νέο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τους πολίτες του Πειραιά για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και τους κάλεσε να βαδίσουν μαζί το δρόμο της επιτυχίας.

Ευχαριστήρια δήλωση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συμμετοχή των πολιτών του Πειραιά στις δημοτικές εκλογές και πρόσκληση ενόψει της τελικής αναμέτρησης την προσεχή Κυριακή για «νέο ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης.

Η δήλωση του κ. Μαρινάκη:

«Πειραιώτισσες, Πειραιώτες.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμμετοχή σας στη χθεσινή γιορτή της Δημοκρατίας και την μεγάλη ανταπόκριση σας στην προσπάθειά του συνδυασμού «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ», για την ένταξη της πόλης μας σε μια νέα εποχή.

Το πρώτο βήμα έγινε. Ο Πειραιάς αλλάζει. Με αγάπη και μεράκι, σκληρή δουλειά και χωρίς πολλά λόγια συνεχίζουμε να βαδίζουμε στον δρόμο της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της εργασίας, με γνώμονα ένα καλύτερο μέλλον για τα Παιδιά του Πειραιά.

Την Κυριακή, σας καλούμε να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες και να στείλουμε όλοι μαζί το ηχηρό μήνυμα της αλληλεγγύης που ήδη συντελείται στην πόλη μας».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X