Οριστικά νοκ άουτ οι Σουλτανόπουλος, Φράγκος

Ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος (τράβηγμα στο γαστροκνήμιο) κι ο Ανδρέας Φράγκος (τενοντίτιδα στον ώμο) τέθηκαν οριστικά νοκ άουτ από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας στη Σλοβακία για την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2015.

Ο κεντρικός του ΑΟ Κηφισιάς θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες περίπου, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχουν ελπίδες για να προλάβει το δεύτερο τουρνουά που θα διεξαχθεί το τριήμερο 29-31 Μαΐου στο κλειστό του Ρέντη, ενώ αντιθέτως ο ακραίος της Λατίνα θα υποβληθεί σε θεραπεία τον επόμενο μήνα και θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση του .

Οι Σουλτανόπουλος, Φράγκος και ο Δημήτρης Ζήσης είναι οι τρεις αθλητές που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή της Εθνικής στο Πόπραντ της Σλοβακίας όπου το τριήμερο 23-25 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο τουρνουά (Σλοβακία, Εσθονία και Ουγγαρία οι άλλες τρεις ομάδες του ομίλου).

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής:

Πασαδόροι: Βασίλης Κουρνέτας (Ολυμπιακός), Ντίμα Φιλίποφ (Γιαστρέμπσκι)

Διαγώνιοι: Δημήτρης Τζούριτς (Χάλκμπανκ), Γιώργος Τζιουμάκας (Κούνεο)

Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (ΑΟ Κηφισιάς), Μενέλαος Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Ανέστης Δαλακούρας (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ραφαήλ Κουμεντάκης (Ραβένα)

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ναρμπόν), Γιάννης Τακουρίδης (Φοίνικας Σύρου), Τόλης Αρμενάκης (Άρης)

Λίμπερο: Γιώργος Στεφάνου (Ολυμπιακός)

Σχετικά άρθρα