Γιαννάκης: «Φήμες η επιστροφή μου στην Εθνική»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης διέψευσε τα όσα ακούγονται για επισττροφή στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας με δηλώσεις του στο Sportando. Άλλωστε εκκρεμεί ακόμα η λύση της συνεργασίας με τον Αντρέα Τρινκιέρι. 

«Ήταν απλές φήμες. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Εθνική. Πετύχαμε κάτι σημαντικό με την ελληνική ομάδα. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού της. Ήμασταν μια καλή οικογένεια και είχαμε σπουδαία αποτελέσματα. Πάντα θα θυμάμαι τη θητεία μου στην Εθνική και της εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον», δήλωσε ο «δράκος». 

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την εμπειρία του στον πάγκο της εθνικής Κίνας, αλλά και τη διάθεσή του να δουλέψει ξανά σύντομα: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Ο κόσμος λατρεύει το μπάσκετ. Οι Κινέζοι είναι ερωτευμένοι με το άθλημα. Μου αρέσουν σαν λαός, αλλά πρέπει να αλλάξουν τη νοοτροπία τους αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικοί σε διεθνές επίπεδο. Αυτό ήταν το πιο δύσκολο για μένα. Έχουν κάποιες παλιές συνήθειες εκτός και εντός παρκέ. Ήταν δύσκολο για μένα να κάνω τη δουλειά μου όπως έκανα πάντα και γνωρίζω», τόνισε και πρόσθεσε: «Είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Αναζητώ μία καλή ομάδα, γιατί έχω όρεξη να προπονήσω και πάλι. Περιμένω και πιστεύω πως κάτι θα έχω την επόμενη σεζόν».

Σχετικά άρθρα