Τα εισιτήρια του πρώτου τελικού

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει να διατίθενται. 
Η ανακοίνωση: 
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη (22/5, 10μ.μ.).
Οι φίλοι των «πράσινων» μπορούν να τα προμηθεύονται τόσο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», όσο και από τα *Γραφεία Viva (Καποδιστρίου 2 & Λεωφόρος Κηφισίας, Μαρούσι, 2ος όροφος, Ωράριο Λειτουργίας: 8π.μ. – 11μ.μ.) και *Viva Mall (ώρες λειτουργίας καταστημάτων) καθώς και διαδικτυακά (στο www.paobc.gr και στο www.viva.gr). Επίσης, τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό) επί 24 ώρες το 24ωρο. Να σημειώσουμε πως με κάθε πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει αγορά μέχρι δύο εισιτηρίων!
Σήμερα (20/5) τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6μ.μ., ενώ αύριο (21/5) το ωράριο λειτουργίας τους θα είναι 10π.μ. με 6μ.μ. Την Πέμπτη (22/5) θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 10π.μ. ως τις 4.30μ.μ., ενώ από τις 5μ.μ. μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.»

Σχετικά άρθρα