«Αρραβώνας» Βασιλακόπουλου-Κατσικάρη ξανά

Η συνάντηση που όλοι περίμεναν επιτέλους έγινε. Ο προπονητής Φώτης Κατσικάρης και ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος βρέθηκαν το πρωϊ στα γραφεία της ΕΟΚ και συζήτησαν τα βασικά θέματα της επικείμενης συνεργασίας τους στην εθνική ομάδα.

Οι δυο άνδρες φαίνεται να συμφωνούν στα βασικά, όπως η τριετής διάρκεια της συνεργασίας (με δικαίωμα του Κατσικάρη να δουλέψει σε ομάδα του εξωτερικού), οι συνεργάτες , ποιος θα έχει το απόλυτο κουμάντο, τα φιλικά και η προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ.

Ζητήματα που φαίνεται να είναι σε δρόμο λύσης είναι το οικονομικό και η εργασιακή σχέση (άρα και ο τρόπος πληρωμής). Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και πισωγυρίσματος κάποιου (όπως είχε γίνει πέρυσι από την πλευρά του προπονητή) ο Φώτης Κατσικάρης θα ηγηθεί της επίσημης αγαπημένης. Φυσικά, για να ανακοινωθεί ο γάμος πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία με τον Τρινκιέρι, κάτι που είναι χρονοβόρο γιατί ο Βασιλακόπουλος επέλεξε οι διαπραγματεύσεις για την αποζημίωση να γίνουν από τρίτους.

Φυσικά μέσω τρίτων γίνονταν μέχρι σήμερα οι διαπραγματεύσεις με τον Κατσικάρη κι εδώ είναι η μόνη είδηση της ημέρας, αφού όλα τα υπόλοιπα τα έχουμε γράψει εδώ και καιρό.

Η πολιτική επικοινωνίας μέσω διαμεσολαβητών έχει φτάσει το θέμα στα μέσα του Μαϊου κάτι που ενδεχομένως κοστίσει. Πολύ περισσότερο τώρα που για την Ομοσπονδία άνοιξε επισήμως και το μέγα θέμα «διεθνείς από τον Ολυμπιακό».

Από δω και πέρα τα προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν κατά πρόσωπο από τον ηγέτη του ελληνικού μπάσκετ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Σχετικά άρθρα