Ντούβνιακ: «Βήμα με βήμα μαζί με τον κόσμο μας»!

Ο Πανιώνιος μετά την χθεσινή (19/5) πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό αφοσιώνεται στην μεθαυριανή (22/5, 6.30 μ.μ., Novasports 2) εντός έδρας συνάντηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την πρώτη της σειράς των πλέι οφ για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1.

«Στον χθεσινό αγώνα δείξαμε διαφορετική αγωνιστική εικόνα, σε σχέση με τους δύο πρώτους της σειράς στους οποίους κάναμε κακές εμφανίσεις», σχολίασε ο Ούρος Ντούβνιακ, ο 28χρόνος γκαρντ των «κυανέρυθρων» και επισήμανε: «Διορθώσαμε τα λάθη μας και παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδο μας. Μας μένει μια μικρή απογοήτευση για την ήττα, αλλά τον ενθαρρυντικό για μας είναι ότι παίξαμε καλά απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και αγωνιστήκαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα».

«Ο ΠΑΟΚ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος», παρατήρησε ο Ντούβνιακ για την ομάδα με την οποία θα αναμετρηθεί ο Πανιώνιος για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος, και εξήγησε: «Έχει εμπειρία, ταλέντο και έπαιξε πολύ καλά στους αγώνες των πλέι οφ. Έχει λύσεις τόσο στην περιφέρεια με τους Κούπερ, Χαραλαμπίδη, Πέιν όσο και μέσα στο καλάθι με τους Μπόγρη, Τσαϊρέλη. Θα είναι δύσκολα ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε πολύ καλή ομαδική, αλλά και ατομική στους κρίσιμους παίκτες, άμυνα».

«Θα βαδίσουμε βήμα με βήμα», σημείωσε ο 28χρόνος Σέρβος γκαρντ και τόνισε: «Αφοσιωνόμαστε στο πρώτο ματς και ευχόμαστε οι φίλοι μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας δώσουν την ώθηση για να αρχίσουμε με νίκη την σειρά».

Σχετικά άρθρα