Έφυγαν έξι, έμεινε ο Μπαντής στον Αστέρα

O Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την αποχώρηση από την ομάδα έξι ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λαουτάρο Φορμίκα, Βάλντο και Σάββα Τσαμπούρη, των οποίων τα συμβόλαια έληγαν αλλά και των Χουάν Πάμπλο Κάφα και Ντάνιελ Ερνάντεζ που λύθηκαν κοινή συναινέσει.
Μετά από πέντε χρόνια και 88 παιχνίδια (με 6 γκολ) με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι δήλωσε: «Πέντε χρόνια στην Τρίπολη δεν είναι λίγα. Μου φαίνεται σαν μία ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για ότι έκαναν για μένα και θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Φεύγω σαν φίλος από μία ομάδα που αγάπησα και της εύχομαι πολλές επιτυχίες στο μέλλον.»
Μετά από τέσσερα χρόνια και 101 παιχνίδια (με 3 γκολ) με τη φανέλα του Αστέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια. Ήταν χρόνια που ζήσαμε δυνατές συγκινήσεις με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στον τελικό και τις εξόδους στην Ευρώπη.»
Αντίθετα στους Αρκάδες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Μπαντής. Μετά την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, ο Έλληνας πορτιέρε δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας, τους κ.κ. Μπάκο, Καυμενάκη, αλλά και τη διοίκηση που αναγνώρισαν την προσπάθεια που κάνω.
Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ και πρέπει να πω ότι αποτελεί τιμή για μένα να συνεχίσω στον Αστέρα, μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Σούπερ Λιγκ.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα στον Αστέρα αυτά τα τρία χρόνια, ιδιαίτερα τον προπονητή τερματοφυλάκων Τζέρυ Ούγκεν, αλλά και την οικογένεια μου που με στηρίζει καθημερινά στην προσπάθεια που κάνω.
Όσον αφορά τον φίλαθλο κόσμο, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας εύχομαι να ζήσουμε παρέα ανάλογες στιγμές με αυτές που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια»

Σχετικά άρθρα