Κοτόπουλο με τυρί κρέμα

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2 άτομα</em><br /><br />2 φιλέτα κοτόπουλο</p>
<p>3 κουταλιές της σούπας τυρί κρέμα</p>
<p>1 μικρή κρέμα γάλακτος</p>
<p>1 μικρή κονσέρβα μανιτάρια</p>
<p>1 ποτηράκι λευκό κρασί</p>
<p>2 σκελίδες σκόρδο</p>
<p>Λίγο λάδι</p>
<p>Λίγο κάρυ</p>
<p>Αλάτι</p>
<p>Πιπέρι</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Κόβουμε σε μπουκιές το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το σωτάρουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο  και τα μανιτάρια.Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε άλλο ένα μικρό ποτηράκι νερό.</p>
<p> </p>
<p>Αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να μείνει  χωρίς ζουμί. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε διαρκώς μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.</p>
<p> </p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 40 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα