Ο τελικός του Champions League στα κανάλια Novasports

 

Σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη
Καλεσμένοι οι Αντώνης Νικοπολίδης και Άκης Ζήκος
Αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ
Ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης»
Live από την Web TV του Novasports.gr, οι συνεντεύξεις Τύπου και οι προπονήσεις των δύο φιναλίστ

 
Η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 24 Μαΐου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή μετάδοση και σε High Definition στα Novasports 1 και Novasports 1 HD τον τελικό του Champions League, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο απεσταλμένος των αθλητικών καναλιών της Nova, Χρήστος Σωτηρακόπουλος και μαζί του στο σχολιασμό, θα είναι ο παλιός άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντέμης Νικολαϊδης.
 
Στο κλίμα του μεγάλου αγώνα οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπουν από τις 20:00, με το Pre Game Show. Στην παρουσίαση θα είναι ο Ηλίας Βλάχος και μαζί του θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Άκης Ζήκος, οι οποίοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για τον τελικό. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Pre Game Show θα προβληθεί αποκλειστική συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού και παλιού άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, ο οποίος αναφέρεται στον μεγάλο αγώνα.
 
Για τα κανάλια Novasports, o τελικός του Champions League θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 23 Μαΐου. Μέσα από την Web TV του Novasports.gr, όλοι οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την Παρασκευή 23 Μαΐου τις συνεντεύξεις Τύπου αλλά και τις προπονήσεις των δύο φιναλίστ. Συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει η προπόνηση των «ροχιμπλάνκος». Στις 20:45 θα μεταδοθεί η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι και στις 21:30 η προπόνηση των παικτών της «βασίλισσας».
 
Στις 22:00, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα παρακολουθήσουν από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, το πρώτο μέρος της ειδικής εκπομπής «Οι μεγάλοι τελικοί της Ευρώπης», που δημιούργησε και επιμελήθηκε η δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova. Η εκπομπή, που θα παρουσιάσει ο Άγγελος Στυλιάδης, αποτελεί μια αναδρομή στις μεγάλες στιγμές των ομάδων που κατέκτησαν το βαρύτιμο τρόπαιο, από το 1956 έως το 2013. Το πρώτο μέρος, θα περιλαμβάνει τους τελικούς του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, από το 1956 έως το 1992, ενώ το δεύτερο μέρος της ειδικής εκπομπής, θα προβληθεί το Σάββατο 24/5, στις 18:30, στα Novasports 1 & Novasports 1 HD, και θα είναι αφιερωμένο στους τελικούς του Champions League από το 1993 έως το 2013.

Σχετικά άρθρα