Κατηγορείται για επίθεση ο Μόιες

Έμπλεξε ο Ντέιβιντ Μπόιες, καθώς κατηγορείται για επίθεση σε 23άχρονο θαμώνα μπαρ στο Κλίθροου. Αυτό έκανε γνωστό η αστυνομία, αναφέροντας πως δέχτηκε σχετική καταγγελία το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διασκέδαζε, όταν διαδραματίστηκε ένας μικρής έντασης διαπληκτισμός με τον 23χρονο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας ανέφερε:
«Ερευνάται μια καταγγελία για επίθεση στο μπαρ “Emporium” στο Κλίθροου. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο μπαρ κατά τις 22.00 της Τετάρτη και καταγγέλθηκε ότι ένας 23χρονος δέχτηκε επίθεση από 51χρονο άνδρα. Δεν αναφέρεται ανάγκη ιατρικής φροντίδας».

Σχετικά με το θέμα, έχουν βγάλει και ανακοίνωση και οι τοπικές Αρχές, οι οποίες αναφέρουν:
«Η αστυνομία ερευνά την καταγγελία μιας επίθεσης στο μπαρ Emporium του Κλίθροου. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο περίπου στις 22:00 και κατέγραψαν ότι ένας 23χρονος δέχθηκε επίθεση από έναν 51χρονο, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.
Υπάρχει μια σειρά ανθρώπων που προσπαθούν να δημιουργησουν καταστάσεις, ωστόσο θα πρέπει να εξετάσουμε μια σειρά από γεγονότα προκειμένου να μπορούμε να εκφέρουμε άποψη».

Η αστυνομία συνεχίζει, λοιπόν, την έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό και όπως έγινε γνωστό δεν έχει υπάρξει σύλληψη! Έχουν εξεταστεί, πάντως, μάρτυρες, με στόχο να εξακριβωθούν οι συνθήκες του περιστατικού… Θα ελεχθούν και οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη και για τον Ντέιβιντ Μόιες, σχετικά με το αν θα σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του!

Σχετικά άρθρα