Στο Playboy o Γκοϊκοετσέα στα 50 του χρόνια

Ήταν ο ήρωας της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 1990. Ο γκολκίπερ που με τις επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι τόσο στον προημιτελικό με την Γιουγκοσλαβία (έπιασε δύο από τους Μπρνόβιτς και Χατζιμπέγκιτς) όσο και στον ημιτελικό με την Ιταλία (άλλα δύο από Ντοναντόνι και Σερένα), έστειλε την Αργεντινή στον τελικό και εκεί χρειάστηκε ένα ακόμη πέναλτι για να λυγίσει.

Ο Σέρτζιο Γκοϊκοετσέα, γεννημένος τον Οκτώβριο του 1963 και έχοντας συμπληρώσει τα 50 του παραμένει ένα καυτό sex symbol για τις Νοτιοαμερικάνες θαυμάστριες του και ειδικά για εκείνες της πατρίδας του.

Για αυτό τον λόγο το Playboy της Αργεντινής τόλμησε να τον φωτογραφήσει σε αρκετά sexy πόζες και να τον κάνει εξώφυλλο στο τεύχος του Ιουνίου.

Γεννημένος σε ένα προάστειο του Μπουένος Αϋρες, έκανε καριέρα σε ομάδες της Νοτίου Αμερικής καθώς στάθηκε άτυχος στην μοναδική του παρουσία σε Ευρωπαϊκή ομάδα την Γαλλική Μπρεστ. Όταν πήγε το καλοκαίρι του 1991 πρόλαβε να παίξει μέχρι τον Νοέμβριο. Η Μπρεστ που αγωνιζόταν τότε στην δεύτερη κατηγορία πτώχευσε και άφησε ελεύθερους όλους τους παίκτες της.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δημοσιογράφος στο Canal 7 της Αργεντινής (όπου έχει την εκπομπή Elegante Sport) ενώ μαζί με τον Ντιέγκο Μαραντόνα παρουσιάζουν την εκπομπή La noche del Diez (Η νύκτα των Θεών).

Με την παρουσία του στο εξώφυλο του Playboy έγινε ο τρίτος Αργεντινός που το πετυχαίνει μετά τους Γκεράρδο Ρομάνο και Χούλιο Μπόκα.

Σχετικά άρθρα