«Φλερτ» με Αλεξανδρή ο Ηρακλής!

Την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, που αγωνίζεται στην Α2, σκέφτεται να αναλάβει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής! Το BasketPlus.Gr αποκαλύπτει σήμερα το “φλερτ” που εδώ και καιρό υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, και το οποίο θα “φουντώσει” τις επόμενες ημέρες, εκτός αν υπάρξει “δάκτυλος” από το εξωτερικό.
Ο έμπειρος προπονητής, που βοήθησε τον Ηρακλή και πέρσι, κάνοντας ακόμη και προπονήσεις στην ομάδα, και που πέρασε φυσικά απ’ τον πάγκο της ομάδας την περίοδο 1997-1998, ενώ φόρεσε και τη φανέλα της τη δεκαετία του ’80, έχει αρκετές προτάσεις, εκ των οποίων μία από το εξωτερικό. Αν αυτή προχωρήσει, τότε θα πάει στο εξωτερικό, μια και θυμίζουμε ότι ήταν πέρσι προπονητής στην Εθνική Ιορδανίας. Αν όχι, τότε θα ζυγίσει τις καταστάσεις και είναι πολύ πιθανό να ψηφίσει Ηρακλή, γιατί θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Και μάλιστα θέλει να τη βοηθήσει από πολλές απόψεις, αλλά δεν είναι της παρούσης να γράψουμε περισσότερα.
Ο “Τίγρης” έχει δηλώσει πολλές φορές ότι το Μπάσκετ της Θεσσαλονίκης χρειάζεται όλες τις ομάδες δυνατές και γι’ αυτό θέλει να βοηθήσει τον Ηρακλή να επιστρέψει στην Α1! Με την εμπειρία του, την μαχητικότητα του, τις γνωριμίες του, με την παρουσία. Οι φίλοι του Ηρακλή άλλωστε τα τελευταία χρόνια τον έβλεπαν σχεδόν σε όλους τους αγώνες της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι και ο ίδιος έχει άριστη άποψη για το δυναμικό, για την ισχύ της κατηγορίας, για τους περισσότερους αντιπάλους.
Φυσικά το θέμα είναι στα “σπάργανα” καθώς ο Αλεξανδρής δεν βιάζεται, ούτε η διοίκηση του Σάκη Αποστολίδη τον πιέζει. Υπάρχει αλληλοεκτίμηση και σύντομα αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις…
Πηγή: basketplus.gr

Σχετικά άρθρα