Στον Εθνικό ο Ζούμπος

Ο Εθνικός την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α1 και οι άνθρωποι του έχουν αρχίσει από τώρα να φτιάχνουν την ομάδα και στο πλαίσιο αυτό ο Εθνικός ενισχύθηκε σημαντικά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Φώτη Ζούμπου.
Ο νεαρός παίκτης, ανήκει πλέον στο δυναμικό του Εθνικού, ο οποίος στην Α2 θα πορευτεί με τον Τζίμη Κουστένη στον πάγκο του. Ο Φώτης Ζούμπος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό και είχε 12 συμμετοχές με τη φανέλα του.
Η ανακοίνωση του Εθνικού αναφέρει:
«Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την απόκτηση του Φώτη Ζούμπου. Ο 20χρονος (γεννημένος στις 4 Απριλίου του 1993) γκαρντ με ύψος 1.90 μ. συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ένα χρόνο με την ομάδα μας, με τον Τζίμη Κουστένη να έχει άλλο ένα δυνατό όπλο στα χέρια του ενόψει της παρθενικής συμμετοχής στην Α2 Ανδρών.
Ο πρώην άσος του Ηλυσιακού, Παναθηναϊκού και Περιστερίου, συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 22/05 με τον με τον ιδιοκτήτη του τμήματος Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ κ. Βασίλη Δέρβο καθώς επίσης και με τον πρόεδρο Δημήτρη Καραφαντή και ακολούθως επικυρώθηκε και τυπικά η απόκτησή του».
**Στην φωτογραφία από τα αριστερά προς τα δεξιά διακρίνονται ο ισχυρός άνδρας του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού, Βασίλης Δέρβος, ο Φώτης Ζούμπος και ο πρόεδρος των «μπλε», Δημήτρης Καραφαντής.

Σχετικά άρθρα