Απειλές κατά του Ντάμετ της Νιούκαστλ

Οι οπαδοί της Ουρουγουάης, παρά το γεγονός ότι ο Λουϊς Σουάρες διατυμπανίζει ότι θα προλάβει το Μουντιάλ, απειλούν στο Twitter τον Ντάμετ της Νιούκαστλ τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για τον τραυματισμό του. Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ ο αμυντικός των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε για το χτύπημα στον Σουάρες, το οποίο σύμφωνα με τους φιλάθλους της Ουρουγουάης πιστεύουν ότι του προκάλεσε το πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Από την ώρα λοιπόν που επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα του προβλήματος του Σουάρες, με κάθε τρόπο και μέσο απειλούν τον Ντάμετ, φωτογραφίζοντας τον ως τον υπεύθυνο για την πιθανότητα ο επιθετικός της Ουρουγουάης να κινδυνεύει να στερήσει τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ειδικά ο λογαριασμός του στο Τwitter έχει πάρει «φωτιά» με απειλές ακόμα για τη ζωή του, παρότι ούτε ο επιθετικός της Λίβερπουλ, ούτε η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης κατηγόρησαν τον ποδοσφαιριστή της Νιούκαστλ.

Πάντως αμέσως μετά την επέμβαση που έκανε ο αδερφός του πρώην άσου της χώρας Εντσο Φραντσέσκολι, ο Σουάρες εμφανίστηκε καθησυχαστικός. «Ηρεμήστε, θα πάω εκεί. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Θα δουλέψω σκληρά τις επόμενες ημέρες για να είμαι 100% έτοιμος και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου».

Σχετικά άρθρα