Σε ετοιμότητα ο Στέγκεν

Μπορεί το τεχνικό επιτελείο της Γερμανίας να διαβεβαίωνε τις προηγούμενες μέρες πως το πρόβλημα τραυματισμού του Μάνουελ Νόιερ δεν είναι σοβαρό, όμως από την άλλη έχουν σε ετοιμότητα τον Στέγκεν. Ο Μάνουελ Νόιερ τα τελευταία 24ωρα χαρακτηρίζεται αμφίβολος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

“Ο Μάνουελ έκανε θεραπεία για έξι ώρες χθες” τόνισε ο βοηθός του Γιόακιμ Λεβ, Χάνσι Φλικ και συμπλήρωσε: “Ο Μαρκ έχει ενημερωθεί. Ο προπονητής των τερματοφυλάκων, Αντρέας Κέπκε, τον πήρε τηλέφωνο και του είπε να μην φύγει για διακοπές. Όμως, όλοι περιμένουμε ότι ο Μάνουελ θα είναι απόλυτα έτοιμος και θα παίξει. Δεν θα πρέπει να συζητάμε υπερβολικά αυτό το θέμα. Ο Μάνουελ είναι ο τερματοφύλακας που θέλουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Κατά τα άλλα στο μέτωπο των άλλων προβλημάτων, ο Μίροσλαβ Κλόζε, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης για να βρεθεί στο επίπεδο των συμπαικτών του, ενώ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ανεβάζει ρυθμούς: “Έχει το πρόγραμμά του και πρέπει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί σε αυτό” δήλωσε ο Φλικ σε συνέντευξη Τύπου στη βόρεια Ιταλία όπου προετοιμάζονται τα “πάντσερ” πριν από την αναχώρηση τους για τη Βραζιλία.

Σχετικά άρθρα