Αρχική / More / Life stories / Ζητούσε ερωτικές συμβουλές από τους 9χρονους μαθητές της!
Ζητούσε ερωτικές συμβουλές από τους 9χρονους μαθητές της! thumbnail

Ζητούσε ερωτικές συμβουλές από τους 9χρονους μαθητές της!

Η Cassandre Fiering, μια αναπληρώτρια δασκάλα στη Νέα Υόρκη, έχασε τη δουλειά της όταν συζητούσε λεπτομέρειες της ρομαντικής ζωής της στην τάξη και ζητούσε από τα παιδιά να της δίνουν συμβουλές για τις ερωτικές της περιπέτειες.


Σύμφωνα με έκθεση από το Υπουργείο Παιδείας η 45χρονη Fiering, ζήτησε από τα παιδιά να την βοηθήσουν να επιλέξει ανάμεσα σε δύο άνδρες ενώ όπως τους εκμυστηρεύτηκε ένας από τους υποψήφιους μνηστήρες, ένας μηχανικός, «αγνοούσε τα τηλεφωνήματά της».


«Τα παιδιά μου έλεγαν 'ω, είμαστε οι σύμβουλοί σας'», ανέφερε η ίδια σε τοπικό Μέσο. «Ήταν ενθουσιασμένα να μου δίνουν τις συμβουλές τους …. Έλεγαν όλα τα είδη των πραγμάτων, προσπαθώντας να με βοηθήσουν γιατί αυτός ο τύπος φέρθηκε ελεϊνά σε εμένα…».


Σύμφωνα με την έκθεση του υπουργείου, η 45χρονη αγκάλιασε έναν από τους μαθητές της, άγγιξε ένα άλλο στον ώμο του και άγγιξε τους μηρούς δυο άλλων παιδιών.


Η δασκάλα, η οποία εργάζεται και ως ηθοποιός, τελικά απολύθηκε τη στιγμή που η ίδια επιμένει ότι δεν φέρθηκε ανάρμοστα στα παιδιά και οι συζητήσεις τους ήταν ακίνδυνες: «Σε καμία περίπτωση δεν μιλούσα για σεξ ή οτιδήποτε παρόμοιο». 
  

Πηγή: www.iefimerida.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X