Ζήτησε αντικατάσταση Μάνταλου ο Ηρακλής

Την αντικατάσταση του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου από το αυριανό (24/5, 18:00) ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ζήτησε με επιστολή της προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας η ΠΑΕ Ηρακλής.

Αναλυτικά:

«Κύριοι, Θα θέλαμε να αιτηθούμε την αλλαγή του διαιτητή Σταύρου Μάνταλου του ΣΔ Αθηνών ο οποίος ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρησης μας με τον Ολυμπιακό Βόλου η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Μαΐου 2014.

Το όνομα του συγκεκριμένου διαιτητή είναι καταχωρημένο στις συνομιλίες του σκανδάλου των “στημένων” και μάλιστα σε συνομιλία στην οποία έχει καταγραφεί ο πρώην(;) ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο οποίος έχει αναφέρει ότι μίλησε μαζί του μετά από παιχνίδι σχετικά με τις αποφάσεις του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο οποίο αναφερόταν.

Επικαλούμαστε την πρόθεση σας να διατηρήσετε το κλίμα των πλέι οφ όσο το δυνατόν ηπιότερο και ομαλό και να τηρήσετε τις αρχές του fair play απέναντι στο ιστορικό και λαοφιλές σωματείο μας. Θεωρούμε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο ορισμός του κ. Μάνταλου στο συγκεκριμένο παιχνίδι και σας καλούμε να πάρετε μια γενναία απόφαση και να τον αντικαταστήσετε. Αλλιώς θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι σε ότι μια τόσο εξόφθαλμα λανθασμένη απόφασή σας μπορεί να προκαλέσει.

ΥΓ. Η παραπάνω επιστολή θα δημοσιευθεί σε κάθε περίπτωση ώστε να γνωρίζει το φίλαθλο κοινό της Ελλάδας ότι ο Ηρακλής έκανε ότι μπορούσε για να αποτρέψει κάθε ψίθυρο και κάθε σκιά. Περιμένουμε και από εσάς να πράξετε ανάλογα…

Μετά τιμής ΠΑΕ Ηρακλής».

Σχετικά άρθρα