Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / H Σάρον Στόουν ξαδέρφη του …Στουρνάρα;
H Σάρον Στόουν ξαδέρφη του ...Στουρνάρα;  thumbnail

H Σάρον Στόουν ξαδέρφη του …Στουρνάρα;

Η "σχέση" Στουρνάρα και Σάρον Στόουν


Την σχέση που συνδέει τον Γιάννη Στουρνάρα με την σταρ του Χόλυγουντ, Σάρον Στόοουν, αναφέρει ο Βηματοδότης.


Διαβάζουμε:


«Ποιες τέχνες νομίζετε ότι κατεργάζεται ο υπουργός Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρας ώστε να γίνει δημοφιλής ανάμεσα σε υπουργούς, βουλευτές και ομολόγους του υπουργούς του Eurogroup; Επικαλείται ότι γνωρίζει τη… Σάρον Στόουν. Οχι μόνο απλώς τη γνωρίζει αλλά ότι είναι και πρώτη εξαδέλφη του. Και για όσους δεν πείθονται αρχίζει να ξετυλίγει την (πραγματική) ιστορία του παππού του, Ανάργυρου Στουρνάρα, ο οποίος έφυγε μετανάστης στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 1910.


Με το που εγκαθίσταται στην αμερικανική μεγαλούπολη ο Ανάργυρος Στουρνάρας αλλάζει το όνομά του, όπως έκαναν τότε οι Έλληνες μετανάστες ώστε να μπορούν οι Αμερικάνοι να προφέρουν εύκολα το επίθετό τους. Έτσι από Ανάργυρος Στουρνάρας το έκανε…Harris Stone.


Ο υπουργός Οικονομικών έχει κληρονομήσει (πέραν των άλλων) και την ταυτότητα του παππού του, αυτή με το επίθετο Stone και την επιδεικνύει με καμάρι στους φίλους του λέγοντας ότι η πασίγνωστη ηθοποιός είναι πρώτη εξαδέλφη του. «Αφού έχουμε το ίδιο επίθετο!» λέει. Στουρνάρας και Stone έχουν άλλωστε πάνω κάτω την ίδια ηλικία».


www.real.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X