Χαιρέτησε και υπέγραψε ο Νταβίντ Λουίζ

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν πρέπει να θεωρείται ο Νταβίντ Λουίζ, καθώς μετά την ανακοίνωση της Τσέλσι αναμένεται και αυτή των πρωταθλητών Γαλλίας, αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις. Αυτές μάλιστα έγιναν στη Βραζιλία από εκπροσώπους της Παριζιάνικης ομάδας αφού ο βρίσκεται με την αποστολή της Σελεσάο για το Μουντιάλ.
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποχαιρέτησε τους φίλους της Τσέλσι και έγινε ο ακριβότερος αμυντικός του κόσμου, αφού έσπασε τις μεταγραφικές κινήσεις τόσο του Τιάγκο Σίλβα όσο και του Μαρκίνιος, με τους οποίους μάλιστα θα είναι συμπαίκτης.
«Ευχαριστώ την Τσέλσι για τα τριάμισι χρόνια υπέροχης συνεργασίας. Έκανα καλούς φίλους, κέρδισε αρκετούς τίτλους και θα κουβαλάω για πάντα αυτές τις αναμνήσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και τους φιλάθλους. Φεύγω μετα λύπης μου αλλά ταυτόχρονα ενθουσιασμένος με την νέα πρόκληση που εμφανίζεται μπροστά μου σε ένα μεγάλο σύλλογο σε μία πόλη που πάντα με κέντριζε. Είναι μία νέα αρχή, νέα πρόκληση και μαζί θα πάμε ακόμα πιο ψηλά. Ζήτω η Παρί».

Tks CFC for this time of great partnership. I’m thankful for all! It’s a new challenge and together we ll go even further. Allez Paris!
— David Luiz (@DavidLuiz_4) May 24, 2014

Σχετικά άρθρα