Γυάλισε… στην Παλέρμο ο Κονέ

Τον Παναγιώτη Κονέ έχει βάλει στο στόχαστρό της η Παλέρμο και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Corriere dello Sport» η ομάδα της Σικελίας θέλει να κλείσει τον Έλληνα διεθνή μέσο πριν από το Μουντιάλ!
Η Παλέρμο, αν και απομένουν δυο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην β’ κατηγορία, έχει εξασφαλίσει την άνοδο και πλέον φτιάχνει την ομάδα για τη νέα περίοδο, με τον Παναγιώτη Κονέ να αποτελεί τον πρώτο στόχο. Την ίδια ώρα που η Μπαλόνια υποβιβάστηκε…

Στη Παλέρμο θεωρούν πως η συμμετοχή του πρώην παίκτη της ΑΕΚ στο Μουντιάλ, ίσως ανεβάσει την τιμή του Κονέ, για τον οποίο φέρεται να έχει ενδιαφερθεί και η Λάτσιο .
«Αυτή τη στιγμή η Μπολόνια ζητάει 5,6 εκ.ευρώ για τον Έλληνα και η προσφορά της Παλέρμο είναι περίπου στα 3 εκ.ευρώ, όμως οι Σικελοί εξετάζουν και την περίπτωση δανεισμού του με οψιόν αγοράς.
Υπάρχει επίσης περίπτωση να προσφέρει παίκτες ως έμψυχα ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα τον Τροϊανιέλο και αρκετούς παίκτες της Primavera που έλαμψαν τη φετινή σεζόν», τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ.

Αξίζει να πούμε ότι ο τεχνικός της Παλέρμο, Τζουζέπε Ιακίνι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Παναγιώτη Κονέ στην Μπρέσια και ξέρει καλά τον Έλληνα άσο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ιταλός τεχνικός μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ερχόμενου αγώνα της Παλέρμο για τον διεθνή μέσο. «Όταν ήμουν στη Μπρέσια είχα επιλέξει τον Κονέ κοιτάζοντάς τον σε dvd, ήρθε σχεδόν τσάμπα και έκανε την έκρηξή του. Θα τον έπαιρνα σε οποιαδήποτε ομάδα μου αλλά πρέπει πρώτα να κάνω σωστή αξιολόγηση για το αν ταιριάζει ως παίκτης με αυτά τα χαρακτηριστικά στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του…

Καταλαβαίνετε τώρα πως θα το… παλέψει η Παλέρμο για τον Παναγιώτη Κονέ.

Σχετικά άρθρα