Ανακοινώνει μεταγραφές η Ίντερ

Δυναμικά θα κινηθεί η Ίντερ στο μεταγραφικά παζάρι, με βάση τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ερίκ Τοχίρ, ο οποίος έκανε πως οι «νερατζούρι» θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν νέες μεταγραφές την επόμενη εβδομάδα. Η ομάδα του Μιλάνου μέχρι στιγμής έχει κάνει δικό της τον Νεμάνια Βίντιτς.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας (επιχειρηματίας από την Ινδονησία) έχει τονίσει πως στα σχέδιά του είναι να δημιουργήσει τη νέα μεγάλη Ίντερ, με πρότυπο την ομάδα του 2010. Τοτέ, που οι «νερατζούρι» κατέκτησαν τα… πάντα (Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτάθλημα, Κύπελλο), με τον Ερίκ Τοχίρ να χαρακτηρίζει αυτή την ομάδα «θρυλική»! Ο νέος ιδιοκτήτης της Ίντερ εκθείασε και τον προκάτοχό του, Μάσιμο Μοράτι για το το έργο του.

«Αυτό που πέτυχε ο Μοράτι ήταν εκπληκτικό (σ.σ. το 2010). Ήταν μια θρυλική ομάδα, αλλά τώρα οι εποχές έχουν αλλάξει και υπάρχει ένα νέο πλάνο που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Νομίζω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μπορολυμε να ανακοινώσουμε νέες προσθήκες. Για μένα και τον σύλλογο είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Φέτος θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη με οποιονδήποτε τρόπο και το καταφέραμε», τόνισε χαρακτηριστικά…

Σχετικά άρθρα