«Ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός στην έδρα του»

Ο Νίκος Λιακόπουλος περιμένει να δει έναν διαφορετικό Ολυμπιακό στον δεύτερο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα γίνει το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας (26/05) στο ΣΕΦ.
«Ηταν ένα πολύ κακό παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο ματς εν αντιθέσει με τον Ολυμπιακό που ήταν νωθρός στο γήπεδο. Βρήκε ρυθμό ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός αναγκάστηκε να κυνηγήσει το σκορ. Ο νικητής πιστεύω πως ήταν δίκαιος, αφού πήρε κάποιες φάσεις που του βγήκαν με τον χαμένο στις ίδιες περιπτώσεις να αποτυγχάνει. Αυτό είναι το πρώτο ματς και όπως είδαμε υπήρχε πολύ άγχος, παιχνίδι χωρίς ρυθμό και αστοχίας. Δεν θα έχουν καμία σχέση τα επόμενα παιχνίδια και θα τραβήξει η σειρά», είναι τα όσα δήλωσε στην αρχική του τοποθέτηση, ο παίκτης της Νέας Κηφισιάς στην εφημερίδα «Γαύρος» σχετικά με τον πρώτο τελικό της Α1 στον οποίο νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός.
«Ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός στην έδρα του και θα πάρει την ώθηση του κόσμου του. Από αυτόν θα αντλήσει δύναμη με την σειρά να πηγαίνει στο 1-1 και να γυρνάει και πάλι στο ΟΑΚΑ», δήλωσε στη συνέχεια ο Νίκος Λιακόπουλος.
Οσον αφορά τον Βασίλη Σπανούλη, ο Νίκος Λιακόπουλος είπε: «Ηταν απλά ένα παιχνίδι για τον Σπανούλη. Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα αύριο. Μιλάμε εξάλλου για τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη και τα ματς με τον Παναθηναϊκό έχουν αποδείξει πως η άμυνα είναι προσαρμοσμένη επάνω του ώστε να μην μπορεί να βρει τον χώρο και τον ρυθμό του».
Τέλος, ανέφερε πως «στον Παναθηναϊκό ρισκάρουν πολύ με το να αφήνουν στα σουτ στα υπόλοιπα γκαρντ και στα τεσσάρια ώστε να σταματήσουν τον Σπανούλη. Αν μπουν ένα δύο σουτ από τους άλλους, όπως θα είναι λογικό θα αλλάξει η αντιμετώπιση προς αυτόν και έτσι θα ανοίξει ο χώρος για να βρει τις διεισδύσεις που του αρέσουν και να του βγει το παιχνίδι του».
 
 
 
 

Σχετικά άρθρα