Αλβέρτης: «Πάμε για τη νίκη στο ΣΕΦ»

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (26/05) στο δεύτερο τελικό, με τον στόχο των «πρασίνων», να είναι η νίκη και το 2-0 μέσα στο ΣΕΦ, όπως ξεκαθάρισε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Έχουμε κάνει το 1-0, αλλά η σειρά των τελικών ακόμη είναι στην αρχή της. Πηγαίνουμε στο ΣΕΦ για τον δεύτερο τελικό και ο στόχος δεν μπορεί παρά να είναι το αυτονόητο για κάθε ομάδα που μπαίνει στο γήπεδο. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δυνατό αγώνα. Όπως κάθε φορά θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για το θετικό αποτέλεσμα και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι», είναι τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Φραγκίσκος Αλβέρτης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει του δεύτερου ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα (26/05).

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φώτσης ανέφερε: «Πηγαίνουμε προς τον δεύτερο τελικό, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ και ξέρουμε ότι θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Είναι σημαντική η πρώτη νίκη, αλλά ο τίτλος δεν κρίνεται στη μία νίκη. Μπαίνοντας στο γήπεδο, στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από το θετικό αποτέλεσμα, οπότε με αυτό στο μυαλό μας και με το ότι έχουμε να κάνουμε με μία ποιοτική ομάδα, η οποία επιπλέον θα παίζει στην έδρα της, ξέρουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης για τη νίκη».

 

 

Σχετικά άρθρα