Αρχική / Διατροφή / Πως θα διώξω το λίπος από τους μηρούς;
Πως θα διώξω το λίπος από τους μηρούς; thumbnail

Μαρία, 18 ετών

Πως θα διώξω το λίπος από τους μηρούς;

Ρωτά η Μαρία Σ.Είμαι 18 ετών 80 κιλά και έχω 1,58 ύψος. Το κυρίως πρόβλημα είναι στα πόδια μου, στα μπούτια, έχουν περιττό λίπος. Τι θα μπορούσα να κάνω για αυτό; Στόχος μου είναι να χάσω 15-20 κιλά περίπου.


Απαντά η  Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος  Φιλίππου Αμαλία

Σύμφωνα με το βάρος και το ύψος σου, μια απώλεια της τάξης των 15-20 κιλών που αναφέρεις αποτελεί έναν καλό στόχο έτσι ώστε το βάρος σου να είναι υγιές. Την απώλεια των κιλών αυτών μπορείς να την επιτύχεις συνδυάζοντας ένα εξατομικευμένο διαιτολόγιο, στο κατάλληλο επίπεδο θερμίδων και με ισορροπημένες αναλογίες μακροθρεπτικών συστατικών, μαζί με σωματική άσκηση, όπου με αυτόν το συνδυασμό θα επιτύχεις να χάσεις όχι απλά τα περιττά σου κιλά, αλλά μεγάλο ποσοστό σωματικού λίπους, επιτυγχάνοντας έτσι ένα υγιές και καλλίγραμμο σώμα. Θα σε συμβούλευα να απευθυνθείς σε έναν κλινικό διαιτολόγο, όπου θα σε βοηθήσει να σχεδιάσετε μαζί ένα πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στις δικές σου ανάγκες και προσαρμοσμένο στις συνήθειες σου, το οποίο θα μπορέσεις να ακολουθήσεις μακροπρόθεσμα χωρίς κόπο ή εξαντλητικές στερήσεις έτσι ώστε να μπορείς να επιτύχεις αποτελέσματα με διάρκεια σε βάθος χρόνου. Αλλάζοντας τον τρόπο που διατρέφεσαι και ξεκινώντας μια φυσική δραστηριότητα της αρεσκείας σου, τα αποτελέσματα στο σώμα σου μπορούν να είναι θεαματικά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X