Τζούριτς: «Θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά»

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 3-0 σετ της Σλοβακίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο δεύτερος γύρος θα γίνει στου Ρέντη, με την Εθνική μας να υποδέχεται τις 29/05 την Ουγγαρία.
Χαρούμενος για τη νίκη απέναντι στη Σλοβακία ήταν ο πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Δημήτρης Τζούριτς, ωστόσο όπως επεσήμανε η ήττα της πρεμιέρας απέναντι στην Εσθονία χάλασε την εικόνα της Εθνικής.
«Σώσαμε την παρτίδα με τη νίκη που κάναμε κόντρα στη Σλοβακία. Ξεκινήσαμε άσχημα, αλλά παίξαμε καλά και με τη νίκη κόντρα στη Σλοβακία μηδενίσαμε την ήττα από την Εσθονία».Επίσης συμπλήρωσε πως τα πάντα θα κριθούν στην Αθηνά ενώ έδωσε μεγάλη σημασία στο παιχνίδι της πρεμιέρας: «Φαινόταν ότι μέρα με τη μέρα το τουρνουά θα ήταν καλύτερο για εμάς. Τώρα θα κριθούν όλα στην Αθήνα κι όλα είναι ανοικτά. Είναι τρία σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να τα δούμε όλα με σοβαρότητα. Θα προσπαθήσουμε για την πρωτιά αλλά ακόμη και 2οι να τερματίσουμε είναι σημαντικό γιατί θα έχουμε μια ακόμη ευκαιρία»
Από την άλλη μεριά ο Θανάσης Πρωτοψάλτης εμφανίστηκε αισιόδοξος μετά τη νίκη απέναντι στην οικοδέσποινα του πρώτου γύρου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
«Σίγουρα κρατάμε την τύχη στα χέρια μας γιατί αποδείξαμε το Πόπραντ ότι μπορούσαμε να κάνουμε και τρεις νίκες», ενώ χαρακτήρισε «πολύ περίεργο αυτό που έχει συμβεί με την τριπλή ισοβαθμία και το γεγονός ότι έχουμε όλοι από μία νίκη.Όλα είναι ρευστά, αλλά θέλουμε να κάνουμε τρεις καλές εμφανίσεις στο Ρέντη για να πάρουμε την πρόκριση. Κι από τη στιγμή που παίζουμε εντός έδρας όλα θα κριθούν στη θέληση και την αγωνιστικότητα που θα δείξουμε».

Σχετικά άρθρα